Kunststof


Deceuninck kunststof ramen en kozijnen

Fraai, duurzaam en met een natuurlijke look
De basis van kunststof ramen en kozijnen is PVC. Deze kunststof vormt geen aanslag op het milieu, integendeel. Internationaal wetenschappelijk onderzoek schuift PVC-profielen naar voren als een ecologisch verantwoord alternatief voor de fabricage
van gevelwerk. Niet alleen vergt de aanmaak van PVC weinig kostbare en schaarse grondstoffen, ook kan PVC uitstekend
gerecycled worden. Kunststof kozijnen van PVC gaan respectievelijk twee tot drie keer zolang mee als aluminium of houten kozijnen.
In tegenstellling tot traditionele kozijnen hoeven kunststof kozijnen niet regelmatig behandeld en geschilderd te worden. Dit is minder belastend voor het milieu en ook voor uw portemonnee!

 
Voordelen van Kunststof  
Akoestische isolatie
Wie wil er niet wonen in een rustige omgeving? Deceuninck kunststof ramen en kozijnen zorgen voor een uitstekende akoestische isolatie.

Klantgerichte service
Een netwerk van erkende Deceuninck raamfabrikanten biedt de beste garantie voor maatwerk dat in alle opzichten aan de wensen van de klant voldoet. Bij kwaliteitssysteem hoort kwaliteitsservice
Optimale thermische isolatie
Het verwarmen van een woning kost veel energie. Maar liefst 30-40% van het warmteverlies gaat via de vensters. Met PVC ramen en kozijnen kunt u de warmte optimaal in huis houden.

Naar ieders smaak
Dankzij de talrijke kleurmogelijkheden die Deceuninck u aanbiedt, kunt u zelf bepalen hoe uw ramen, deuren, schuifdeuren of luiken er uit gaan zien. ADM helpt u uiteraard met het maken van de juiste keuze aan de hand van de door u gewenste bouwstijl. Zo kunt u de Deceuninck-profielen bijvoorbeeld laten bekleven met acrylaatfolie. Op deze manier kunt u uw kozijnen een uniek natuurlijke houtstructuur mee geven. Tijdens de demo-dagen krijgt u zelfs zonder extra kosten de door u gewenste kleur op uw nieuwe kunststof kozijnen. Gebruik hiervoor de voordeelcoupon op de achterzijde van deze uitgave.
Inbraakveiligheid
Het Deceunink-profiel biedt het onmiskenbare voordeel van de
inbraakveiligheid. De combinatie van het Deceuninck-profiel met aangepast veiligheidsglas en ­beslag maakt inbrekers het leven zuur.

Een onderhoudsvriendelijk, lang leven
Door de lange levensduur vormen Deceuninck ramen en kozijnen een prima investering. Bovendien hoeven de kozijnen nooit geschilderd te worden wat een flinke besparing in het budget betekent.