Diversen

Gevelbekleding

Deeplas is een verzamelnaam voor een uitgebreid gamma hardschuim bekledingsprofielen die een waaier van toepassingen mogelijk maken. De profielen bestaan uit een kern van hard-PVC-schuim die aan de zichtzijde een slagvaste, gladde hard-PVC toplaag vertoont. Deze toplaag is met de kern verbonden coëxtrusie. Het materiaal combineert de voordelen van de verwerkbaarheid van hout met duurzaamheid en het onderhoudsgemak van PVC.

Dakrandbekleding

Deeplas omvat een volledig geïntegreerd systeem voor dakrandbekleding bij nieuwbouw of renovatie. De verscheidenheid van afmetingen en vormen biedt een ruime keuzemogelijkheid voor een duurzame en optimale oplossing. De bijbehorende afwerkingsprofielen en spuitstukken verzekeren een perfecte afwerking, zelfs tot in de moeilijkste hoeken. Deeplas dakrandbekledingsprofielen zijn ontworpen om op de bestaande houten dakrand te worden bevestigd. Door gebruik te maken van massieve (16 mm dikke) voorplanken kunnen de dakgoten zelfs rechtstreeks op deze panelen genageld worden. Als onderplanken kunnen platte of geprofileerde planken gebruikt worden, al dan niet in geventileerde uitvoering voor toepassingen waarbij ventilatie in de ruimte boven de planken noodzakelijk is
.
Muurbekleding

De Deeplas muurbekledingsprofielen bieden hoogwaardige bescherming voor buitenmuren, zowel bij nieuwbouw als renovatie. Hun design verleent aan elk gebouw een esthetisch verzorgd voorkomen. De typische eigenschappen van de Deeplas bekledingsprofielen ? gemakkelijk te plaatsen en te onderhouden, hoogkwalitatief ? zijn bijkomende troeven die zowel de plaatser als de bouwer weten te bekoren.
De muurbekleding kan zowel horizontaal, verticaal als diagonaal geplaatst worden. Het ruime assortiment verbindings- en hulpprofielen garandeert een prima afwerking. Deeplas bekledingsprofielen zijn geschikt voor buitengebruik op een vaste ondergrond zoals: hout, baksteen of beton. Door zijn hoge slagvastheid en uitstekende weerbestendigheid blijft het product, ook jaren na de plaatsing, nog steeds zijn originele frisse look behouden.